Navn: Ben Thompson

Alder: 31

Hvor lang tid har du trænet (CrossFit)? 6 år

Hvad laver du til daglig? CF Instruktør, Personlig træner, lærervikar

Hvor træner du? FW Lergravsvej (tidligere Urban Fitness)

Hvad er din yndlings WOD/træning? Power Clean, Deadlift, Turkish Getups, 200m eller kortere løb intervaller

Hvad er din hade WOD/træning? Alt der tager mere end 10 min uden pauser

Jon Høj Mathiasson har sendt stafetten videre til dig med spørgsmålet: Hvordan implementeres VL bedst ind i din Crossfit træning?

Generelt sagt er VL bedst implementeret i næsten hvert trænings pas. VL er blevet en stor del af CF, så det giver sig selv at det skal øves meget. For en begynder kunne det bare være 10 min arbejde med en teknik stang 4 dage om ugen. Hvad man burde lave inden for den hyppige VL programmering kommer an på mange forskellige aspekter, ikke mindst atletens niveau, hvor han/hun er i trænings sæson, hvis der er skader at tage hensyn til, osv.

Hvad er vigtigt for dig, når du underviser andre?

At de først og fremmest forstår hvad de vil have ud af deres træning, for hvis de ved det, så kan jeg bedre få dem dertil. Der er nogle der vil til Regionals, men der er også nogle der bare vil starte med at bevæge sig bedre.

Hvad ser du som de største udfordringer inden for CrossFit?

Jeg er 100% enig i Jon’s svar til dette spørgsmål.

Jeg har også to ting til:

1. At hjælpe folk til at være bedre til at lære, forstå og lytte til deres krop, for eksempel hvordan og hvornår man skal regulere sit intensitets niveau – i.e. hvornår de skal presse sig selv eller ej.

2. En træner med 20+ på holdet med mange forskellige niveauer...de dygtigste trænere ville have svært ved at give alle de forskellige atleter hvad de har brug for. Der er selvfølgelig et par måder, at man kan troubleshoot denne situation, og få holdet til at køre mere effektivt, men i sidste ende er jeg kun en fan af store hold hvor niveauet er mere lige.

Bedste oplevelse inden for træningsmiljøet?

Jeg har undervist det samme sted i 4 år nu, og mange af mine atleter har udviklet sig og fortsætter med at udvikle sig rigtig meget.

Værste oplevelse inden for træningsmiljøet?

Der er ikke en enkelt oplevelse, men jeg kan ikke fordrage når folk ikke hører efter

Hvad ville du ønske, du havde vidst, da du begyndte at træne? Styrke, styrke, styrke

Hvem vil du sende stafetten videre til? Ardeshir Ebrahimi

Hvilket spørgsmål vil du stille ham?

Hvordan tror du CF Games kommer til at udvikle sig i det næste 5 år mht. workouts og skills, og hvis du var en del af CF HQ, hvad ville du gør til at skabe en endnu bedre konkurrence?