Den ene personlighed inden for træningsmiljøet giver den anden ordet i en stafet om træning, undervisning, mål og meget andet. Denne gang har personlig træner, Cindie Christiansen, stafetten. Cindie er en haj til at undervise i gymnastics, og hun giver dig her svaret på om folk med lange arme kan lære gymnastics.

Navn: Cindie Christiansen

Cindie Christiansen Crossoutfit.dkAlder: 30

Hvor lang tid har du trænet CrossFit? Jeg har trænet CrossFit siden 2011

Hvad laver du til daglig? Personlig træner og så har jeg virksomheden Foods of Copenhagen.

Hvilken box træner du i? Siam Athlete Nation og CrossFit Copenhagen

Hvad er din yndlings WOD/træning? Grace . Fordi man kan stå på samme sted under hele WOD’en, det er lækkert. Ellers elsker jeg alt med tunge Kettlebells.

Hvad er din hade WOD/træning? Murph, fordi der er alt for meget løb til min smag og ingen tunge løft.

Poul Haacker spørger dig om: Kan en langarmet gammel orangutang som jeg lære gymnastics? Nu er orangutangen jo ekstremt god til at bevæge sig fra gren til gren, og bruger fødderne som hænder, så jeg er sikker på at Poul hurtigt kan lære at gå på ”hænder”. Desuden er orangutangen utrolig stærk, og da styrke er ekstremt vigtigt når man vil øve Muscle-ups og håndstand, så er jeg sikker på, at Poul sagtens kan lære gymnastics. Det kan dog være at alderen bliver en udfordring, men jeg synes Poul skal prøve med en struktureret plan.

Hvad er vigtigt for dig, når du underviser andre? At jeg bidrager til at folk bliver bedre rent teknisk og stærkere og opnår de resultater de ønsker sig, samtidig med at vi har det sjovt med træningen.

Hvad ser du som de største udfordringer inden for CF? Det manglende fokus på styrketræning – som jeg finder helt essentiel i forhold til Crossfit og det at undgå at få skader.

Bedste oplevelse inden for træningsmiljøet? Regionals (team) 2013 og 2014, og det fællesskab der er omkring træningen. Jeg har fået rigtig mange gode venner igennem min træning, og det er en enorm motivation for at komme afsted og træne hårdt.

Værste oplevelse inden for træningsmiljøet? Perioder hvor man grundet skader ikke kan træne optimalt.

Hvad er dine mål for 2015/16? At blive stærkere og endnu bedre til gymnastics.

Har du planer om at deltage i konkurrencer i 2015? Nej.

Hvad ville du ønske, du havde vidst, da du begyndte til CrossFit? Hvor vigtigt det er at træne sin core – ikke bare meget, men også korrekt. Den er grundsten for stort set alle bevægelser, og afgørende for ikke at få ondt i ryggen på lang sigt.

Hvad er de tre vigtigste ting i din træningstaske? Snacks :)

Hvem vil du sende stafetten videre til? Thor Wowk

Hvilket spørgsmål vil du stille ham? Hvor meget skal man træne om ugen for at få lange slanke muskler?