Nyhed

Hylete womens tights

TILBUD

HYLETE vertex shorts

Kvinder

Crossoutfit.dk - udstyr til kvinder

Mænd

Crossoutfit.dk - Udstyr til mænd

Accessories

Crossoutfit.dk - Udstyr

Beklædning og udstyr til crossfitteren

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

 1. Gymnastic Grips - Equip X-Fit Palm Protector
  229,00 DKK

  Disse gymnastic grips er udviklet specielt til crossfittere. Med en stor overflade er der masser af plads til at beskære den og tilpasse størrelsen dine hænder og dine behov. Jo mere du bruger dem, desto blødere og bedre bliver de. Er gode til at forebygge tyndslidte hænder ved øvelser i ringene, barren eller med kettlebells. Men de er også ideelle til at have liggende i tasken til når skaden er sket.

  Vis detaljer
 2. Triggerpoint The GRID foam roller
  379,00 DKK
  The GRID foam roller fra Triggerpoint er designet med forskellige mønstre i overfladen, der skal efterligne en massørs greb. the GRID foam rolleren giver dig derfor en effektiv massage, der tilpasses dine specifikke behov. Brug denne foam roller på hviledage eller efter træning for at få optimal restitution, for at forebygge skader, for at pleje ømme muskler og for at komme myoser til livs. Vis detaljer
 3. Jerkfit WODies
  299,00 DKK
  • WODies er specifikt designet til forebygge sår, vabler og slid på hænderne samtidig med at de yder den vigtige støtte til håndleddene.
  • WODies er håndlavet i USA af latexfrit elastisk materiale af høj kvalitet. Der er en lille smule polstring i disse grips, der er åndbare og til at vaske. WODies er lavet til at absorbere magnesium og sved, hvilket øger grebet uden at bule eller gnave. 

   

  Vis detaljer
 4. Rehband Knee support 5mm Sort
  270,00 DKK
  1 stk. RX Knee Support 5mm – medium støtte.
  Rehbands RX serie er designet til træning hvor der både er brug for støtte og bevægelighed.

  Rehband RX serien er derfor ideel til CrossFit. Knæbindene giver stabilitet, varme og kompression og er anatomisk formet, så der er komfortable og bliver siddende, som de skal under træning. Letter knæsmerter og -hævelser

  Vis detaljer
 5. Bear KompleX Carbon Comp Grips - 3 holes
  399,00 DKK

  Bemærk at disse grips kun må benyttes på glatte stænger. Bliver de brugt på ru stænger, ødelægges overfladen lynhurtigt. Til ru stænger anbefales grips af læder.

  • Har du været til konkurrence og stødt på en barre, du ikke er vant til? Eller en barre, der var glat? Så er disse grips noget for dig. Bear KompleX Carbon Grips er lavet af letvægts carbonmateriale, som holder fast i hvad som helst. 
  • Carbon Grips fra Bear KompleX er lavet med det samme gode håndværk som deres andre grips, men bare designet specielt til glatte barrer. 
  • Håndledet bliver beskyttet fra spændet, så det ikke gnaver og syningen er af høj kvalitet, hvilket medfører en høj holdbarhed.
  • Bemærk at de er store i størrelsen
  Vis detaljer
 6. Caffeine and Kilos wmns Muscle Tank top - flere farver
  249,00 DKK
  Fed muscle tank top fra Caffeine and Kilos i lækkert duo-blend materiale Vis detaljer
 7. Bear KompleX 3 Hole hand Grips leather
  399,00 DKK

  Grips fra Bear KompleX i ægte læder.

  Beskytter dine hænder, når du laver pull ups, muscle ups, T2B, Kettlebell swings, vægtløftning og mange andre øvelser.

  Håndledsremmen er designet med fokus på komfort og støtte, så den ikke gnaver.

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)